Napomena za pravna lica: Da biste vidjeli veleprodajne cijene, potrebno je da se prijavite na sajt kao pravno lice

Naručivanje i isporuka robe za 1 dan

JEDNOSTAVNO PORUČIVANJE

Naša internet prodavnica je otvorena 24 časa na dan. Sve što Vas interesuje iz našeg asortimana, jednostavnim klikom ubacujete u korpu. Da bi kupili artikal, nije neophodno da otvorite korisnički nalog, ali ako to učinite, možete praviti liste želja, upoređivati karakteristike proizvoda i više nećete morati da ponovo popunjavate adresu za isporuku.

Napomena za pravna lica: da bi ste videli veleprodajni cenovnik, neophodno je da kreirate korisnički nalog, kao pravno lice. Na ovom linku možete pogledati video uputstvo o načinu registracije i kupovine na našoj internet prodavnici.

 

POMOĆ PRI KUPOVINI 

Treba Vam pomoć oko registracije? Imate dodatnih pitanja u vezi artikala? Stojimo Vam na raspolaganju. Možete nam poslati poruku na e-mail adresu beorolshop@beorol.me, putem chat-a na samoj internet stranici, ili nas pozvati na telefon 067 226 759. Tu smo da Vam pomognemo.

 

BRZA DOSTAVA

Artikle koje ste poručili, možete platiti na kraju procesa kupovine na više načina:

Fizičko lice:

  • Pouzećem

Pravno lice:

  • Profakturom
  • Odloženo plaćanje (za korisnike sa odobrenom valutom plaćanja)

ArtIkle koje ste poručili ćemo spakovati i poslati u roku od 24 časa, nakon registrovanja uplate. Više o načinima plaćanja možete videti ovde.

 

ISPORUKA U ROKU OD 24H

Robu isporučuje kurirska služba NTC Logistics, radnim danima u periodu od 08-16 sati, te je potrebno obezbediti da na adresi isporuke bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Više o uslovima isporuke možete pročitati ovde.

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara