Besplatna dostava
Besplatna dostava

Pravna lica: 85 EUR
Fizička lica: 25 EUR

Uslovi isporuke

Rok isporuke

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, biće Vam poslata profaktura odnosno bićete obaviješteni o statusu iste putem email-a. Period obrade porudžbine je najviše 3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedjelje. Od tog trenutka rok isporuke je najviše do 2 radna dana.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri NTC Logistics-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Beorol), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da li postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite pozivom na broj 067/226-759  ili putem e-mail-a beorolshop@beorol.me. Ukoliko na pošiljci ne postoje vidljiva oštećenja, preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta. Uobičajena praksa je, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na broj telefona koga ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

Cijena isporuke za fizička lica

Minimalni iznos za poručivanje iznosi 5 EUR, a cena isporuke iznosi 2 EUR. Za iznose porudžbine preko 25 EUR, isporuka na kućnu adresu kupca je besplatna.

Cijena isporuke za pravna lica

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine je besplatna. Minimalni iznos za poručivanje je 70 EUR bez PDV-a, odnosno 85 EUR sa PDV-om..

 

*NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.